Teleconsult

Ondanks de aangepaste maatregelen blijft een consult via beeld bellen de voorkeur hebben. Omdat ik de afgelopen maanden hele goede ervaring heb met deze manier van helpen heb ik er vertrouwen in en wil ik jullie en mijn gezondheid niet onnodig risceren. Mochten we er toch niet uitkomen is een thuisconsult natuurlijk wel alsnog mogelijk. Tijdens een teleconsult is het handig als er iemand bij is die de camera vast kan houden zodat ik mee kan kijken met een voeding.

Thuisconsult

Bij een huisbezoek houden we zoveel mogelijk 1,5 meter afstand en zijn de hygiëne maatregelen zoals handen wassen van belang. Tijdens het meekijken of mee helpen met een voeding of tijdens een mondonderzoek is afstand echter vaak niet mogelijk. In dat geval draag ik handschoenen en indien gewenst een mondkapje. Ook heb ik eventueel voor jou ook een mondkapje als je dat prettig vindt. 

Verder is het van belang dat de afspraak geannuleerd wordt wanneer iemand in het huishouden zich verkouden/ziek voelt of keelpijn of koorts boven 38° heeft. In dat geval worden er voor de annulering geen kosten in rekening gebracht en doen we eventueel een consult via beeld bellen.

Voor meer informatie of om te bespreken welk type consult voor jullie handig is kan je bellen naar 06-50507720.

Informatie over Corona/COVID-19 en borstvoeding:

Borstvoeding en het coronavirus covid 19
Q & A covid 19 pregnancy childbirth and breastfeeding
Novel coronavirus outbreak what parents shouldknow

« Terug naar overzicht