Voor iedere situatie een consult op maat

Een consult kan vanaf de zwangerschap tot peuterleeftijd. Tijdens een consult bespreken we al je niet medische vragen van dat moment. Dat kan gaan over borstvoeding, hechting, slapen, onrust, huilen, dragen, kolven, borstvoeding en tandjes, borstvoeding bij een ouder kindje, borstvoeding combineren met vaste voeding, borstvoeding afbouwen en nog veel meer. Jullie vragen bepalen de inhoud van het consult!

Voor deze consulten hebben we in principe één contact moment, met uitzondering van de New Baby Consult. Een consult kan natuurlijk wel altijd aangevuld worden met een vervolg consult of telefonische afspraak.
Is slaap je belangrijkste hulpvraag en is uw kindje is ouder dan 3 maanden? Dan is een Slaap consult een betere optie. 


Jullie vragen bepalen de inhoud van het consult!


Prenataal consult

Ben je zwanger en wil je samen me je partner en/of ander belangrijk betrokkene persoonlijke informatie en in alle rust je vragen kunnen bespreken? Dan is een Prenataal Consult perfect voor jou!


New Baby consult (0 tot 3 maanden)

Heb je vragen over de zorg van je nieuwe baby? Jullie niet medische vragen, zorgen en twijfels rondom de zorg van je baby worden in alle rust persoonlijk besproken bij een New Baby Consult.

Consult vanaf 3 maanden-gezin - Christy Bowerman

Consult vanaf 3 maanden

Is je baby voorbij de 3 maanden en heb je vragen over de borstvoeding, hechting of onrust? Dan is de Consult vanaf 3 maanden de kans om al je vragen met een professional te kunnen bespreken.


Online Voedingsconsult

Snel, voordelig en efficiënt hulp met vragen rondom borstvoeding.

Extra consult

Al deze consulten kunnen aangevuld worden met:
Vervolg thuisconsult – kosten €100
Telefonisch of online consult – kosten €20 per kwartier